Načini plaćanja


Heyday DOO prihvaća plaćanje po narudžbi virmanom / internet bankarstvom direktnom uplatom na transakcijski račun Heyday DOO te on-line kreditnim karticama MasterCard®, Maestro®, Visa, Diners, American Express, Dina, UnionPay, te Google Pay, PayPal, Aircash, Keks Pay.JEDNOKRATNO PLAĆANJE


  • Moguće je svim karticama čiji davatelj usluge omogućuje Internet kupnju.

  • Online Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno sljedećim karticama: Diners, MasterCard, Maestro, Visa, American Express, Dina, UnionPay, te Google Pay, PayPal, Aircash, Keks Pay.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM (MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE):


  • kod odabira ove vrste plaćanja Naručitelju će na e-mail koji je naveo kod registracije stići ponuda po kojoj može izvršiti uplatu.

  • kod vršenja uplate općom uplatnicom ili internet bankarstvom Naručitelj OBAVEZNO mora navesti POZIV NA BROJ plaćanja koji je naveden u ponudi (upisati broj ponude) kako bi uplata mogla biti povezana sa narudžbom. U slučaju da Naručitelj ne upiše ISPRAVAN POZIV NA BROJ te Heyday DOO, obrt za edukaciju i savjetovanje ne može povezati uplatu sa narudžbom, Heyday DOO nije odgovoran ukoliko se naručitelju ne potvrdi narudžba, odnosno ukoliko se za Naručitelja ne rezerviraju plaćeni uređaji.

  • za potvrdu narudžbe potrebno je izvršiti uplatu prema dobivenoj ponudi, u suprotnom Heyday DOO zadržava pravo neprihvaćanja narudžbe.

  • PLAĆANJE NA RATE potrebno je prethodno najavljivati kod narudžbe. Heyday DOO ima pravo izmjene mogućnosti obročnog plaćanja u iznimnim ili pojedinim aranžmanima, a o čemu će Naručitelji biti obaviješteni kod same izrade narudžbe ili u samom aranžmanu.


Izjava o konverziji valute


Sva plaćanja na stranicama https://ouduedu.me/ će se vršiti u Eurima. Ukoliko plaćate kreditnom karticom u drugoj valuti, iznos za koji će se teretiti vaša kreditna kartica dobiva se preračunavanjem Eura u drugu valutu prema važećem tečaju crnogroske nacionalne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na originalnu cijenu koja je navedena na našoj web stranici.


Izjava o sigurnosti online plaćanja


Unos i prijenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava Monri WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema Monri WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.


Hvala što koristite Monri WSPay!3-D Secure Sigurna internetska kupovina


Sigurna i jednostavna online kupnja uz 3-D Secure 2.0 program

Online kupnja u stalnom je porastu zbog jednostavnosti i praktičnosti koju donosi. Zahvaljujući 3-D Secure programu, koji omogućava da se prilikom online kupnje korisnik autentificira, tj. potvrdi svoj identitet putem mobilnog tokena (mTokena), ona je i izrazito sigurna. Globalni platni sustavi Mastercard, Visa i Diners razvili su vlastite programe sigurne online kupnje: Mastercard® Identity Check™, Visa Secure, Diners sigurna kupnja bazirane na 3-D Secure protokolu, a Heyday DOO web prodajno mjesto koristi ove standarde.