Načini plaćanja

Ouduedu prihvaća plaćanje po narudžbi virmanom / internet bankarstvom direktnom uplatom na transakcijski račun tvrtke te on-line kreditnim karticama MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover.

JEDNOKRATNO PLAĆANJE

 • Moguće je svim karticama čiji davatelj usluge omogućuje Internet kupnju.
 • On line Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno slijedećim karticama: Diners, MasterCard, Maestro i Visa.
PLAĆANJE OPĆOM UPLATINCOM ILI INTERNET BANKARSTVOM (MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE):

 • kod odabira ove vrste plaćanja Naručitelju će na e-mail koji je naveo kod registracije stići ponuda po kojoj može izvršiti upaltu.
 • kod vršenja uplate općom uplatnicom ili internet bankarstvom Naručitelj OBAVEZNO mora navesti POZIV NA BROJ plaćanja koji je naveden u ponudi (upisati broj ponude) kako bi uplata mogla biti povezana sa narudžbom. U slučaju da Naručitelj ne upiše ISPRAVAN POZIV NA BROJ te Od uha do uha j.d.o. ne može povezati uplatu sa narudžbom, Od uha do uha j.d.o. nije odgovoran ukoliko se naručitelju ne potvrdi narudžba, odnosno ukoliko se za Naručitelja ne rezerviraju plaćeni uređaji.
 • za potvrdu narudžbe potrebno je izvršiti uplatu prema dobivenoj ponudi, u suprotnom Od uha do uha j.d.o. zadržava pravo neprihvažanja narudžbe.
 • PLAĆANJE NA RATE potrebno je prethodno najavljivati kod narudžbe. Od uha do uha j.d.o. ima pravo izmjene mogućnosti obročnog plaćanja u iznimnim ili pojedinim aranžmanima, a o čemu će Naručitelji biti obaviješteni kod same izrade narudžbe ili u samom aranžmanu.

PLAĆANJE KARTICOM NA RATE MOGUĆE JE OVIM SREDSTVIMA PLAĆANJA

Privredna Banka Zagreb (PBZ)

 • Maestro (Visa), 2-12 rata bez kamata
 • Visa Inspire, 2-12 rata bez kamata
 • Visa Premium 2-12 rata bez kamata

Zagrebačka banka

 • Maestro – jednokratno
 • Visa – 2-24 rate bez kamata
 • Mastercard – 2-24 rate bez kamata

Erste banka

 • Diners – 2-24 rate bez kamata

Sva plaćanja na stranicama www.ouduedu.me će se vršiti u hrvatskoj valuti. Iznos za koji će se teretiti vaša kreditna kartica dobiva se preračunavanjem cijene u eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na originalnu cijenu koja je navedena na našoj web stranici.Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!